Sista dagen

Jaha, idag är det sista dagen på semestern.

En väldigt konstig semester.  Vi har inte åkt någonstans eftersom det har varit så sjukt varmt, utan ”bara” varit hemma. Och på grund av värmen har det inte blivit något gjort hemma heller.  😈

Det enda positiva med denna sommar har varit att jag kommit igång och tränat, och herrejösses vad jag tränar – och älskar det!

Trots otaliga timmar på gymmet rör sig inte vågen ett skvatt, så jag tänker sluta väga mig ett tag nu. Jag KÄNNER mig mindre, men inte ens måttbandet ger mig rätt.

Inser att jag måste börja följa mina macros om det ska hända något på vågen. Äter inte ”fel”, men fel proportioner. Om någon vecka eller två, när uppstarten av jobb och skola är avklarad ska jag titta lite närmare på just maten.

På tisdag börjar båda barnen på sin nya skola. Det gör mig en smula stressad, för vi har inte fixat nya kläder och gjort den förberedelse som jag hade önskat. I ärlighetens namn beror det på att jag inte har varit 100% närvarande, jag har inte orkat. De har faktiskt en pappa också tänker jag, fast jag vet att han inte alls förstår vad det hela handlar om…

Det kommer att vara en stor förändring för barnen, som jag verkligen måste vara delaktig i. Ska göra mitt bästa för att skifta fokus från mig själv till dem.

Och mitt eget jobb, som börjar imorgon, kommer att vara helt galet under de kommande två månaderna. Faktiskt så galet att jag har svårt att greppa det. Men det löser sig det också, bara jag är på plats och kan börja strukturera upp det hela.

Nu tänker jag åka och träna, innan alla har vaknat!  😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.