Den årliga ”festen”

Jaha, idag är det dags för den årliga julavslutningsfesten på jobbet. Eller snarare middagen.

I min skalle ser jag fram emot denna tillställning, ända tills den går av stapeln. Jag dagdrömmer om att glänsa, att vara finklädd och se bra ut. Nu sitter jag här och funderar på att strunta i allt glänsande, bara åka dit som jag är och äta gratis mat.

Provade kläder igår kväll och kände bara BLÄ! Ingenting satt bra, kände mig plufsig (mitt i mensen) och allmänt anskrämlig. Ett riktigt lågvattenmärke.

Från början hade jag en plan, att även jag skulle åka med i den gemensamma transporten, och dessförinnan hinna fixa mig – kasta färg i ansiktet och locka håret.

Så ser planen inte ut längre efter att en kollega minsann tyckte att vi två skulle åka i förväg och ”fixa” en massa. Bordsplaceringar och julklappar typ.

Jag överlever nog även detta, men det känns inte kul just nu. Jag ser inte längre fram emot kvällen utan tycker mer att det är en plåga. Dessutom måste jag köra hem på isiga vägar mitt i natten, en resa som tar 1,5 timme.

*suckar tungt*

2 svar på ”Den årliga ”festen””

    1. Ja, det är speciellt med personaltillställningar…

      Säger detsamma, läser din blogg men kommenterar väldigt sällan. Men jag håller tummar och tår för att jobbytet blir riktigt lyckat!

      Kram och god jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.