Årets sista fredag

Jaha, här sitter jag på jobbet och glor, årets sista fredag.

Har hållit mig borta från bloggen några dagar. Känner mig frustrerad, irriterad, förvirrad och allmänt bitter, och vill inte sprida gallan i etern mer än nödvändigt.

Men nu är det som det är. Och här sitter jag. Var ruskigt effektiv på förmiddagen, sen tappade jag sugen fullständigt. Lite småkomisk är det att barnen är ute på galej idag och jag kan rent teoretiskt jobba till sena kvällen. Om jag nu bara hade någon lust med det! Men det har jag inte.

Det har bara varit chefen och jag på plats idag, och det har varit riktigt trevligt. Ända tills chefen skulle gå hem. Vi stämde av ett par saker och han sa plötsligt något som gjorde att jag backade långt in i väggen och drog öronen åt mig. Jag vet inte om jag överreagerade men reagerade gjorde jag. Efter det försvann alla arbetslust.

Det är märkligt att vi kan jobba tight ihop  i flera timmar, och enligt mig komma varandra nära. Vi delar många personliga åsikter och kräks i varandras papperskorgar tills det känns som att vi är riktigt tighta, och sen smäller det till! Det är ju inte första gången detta händer. Jag upplever det som att jag sänker garden undan för undan och sen får jag en riktig käftsmäll. Att jag aldrig lär mig!

Nej, jag är verkligen inte på bra humör just nu, rent allmänt mår jag skit. Det är många tankar som snurrar. Jag kan lika gärna stänga ner kontoret och åka hem.

 

Over and out!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.