Fredag

Haha, kunde inte låta bli att kasta upp en fredags-flex-bild. Gäddhänget är på plats och det börjar faktiskt komma mer och mer muskler.

Träningen har *plötsligt* blivit ett måste i mitt liv. Det var många många år sedan jag kände så här. Har liksom ett sug efter att träna. Hoppas det håller i sig länge.

Jobbar fortsatt som en tokdåre men ser slutet på den här intensiva perioden om drygt en vecka. Jag har dessutom kommit på att om jag tränar så orkar jag lättare med att jobba. Märklig ekvation egentligen med på just mig fungerar den.

Har haft en fortsatt diskussion med min chef om min arbetsbörda, och den har resulterat i två saker. Dels är vi rörande överens om att anställa två personer till som ska ta delar av mitt jobb och dels handlar det om ersättning.

För någon vecka sedan bad chefen mig att räkna ut hur mycket jag hade jobbat i tid utöver 40 t/v detta år. Jag räknade och levererade siffrorna till chefen. (Det blev ganska många timmar, och då vet jag att jag räknade i underkant.)

Vi pratade om hur jag skulle få ersättning för dessa timmar och det slutade med att chefen skulle ta upp frågan med sin chef. Jag tänkte i mitt stilla sinne att detta inte skulle vara ett problem, jag har ju gjort jobbet och min chef är oerhört medveten om just det.

Igår kom han travandes och sa att han hade pratat med sin chef om min ersättning och att verksamhetsjuristen(!) var kontaktad och ville träffa mig.

Herregud vad stort detta blev, och vad skyldig jag känner mig! Ungefär som att det är mitt fel att jag har fått fler och fler arbetsuppgifter som jag dessutom har utfört….

Har en oro i magen över det kommande samtalet med juristen…

Nåja, det är livet, värre saker har väl hänt.

Nu ska jag ägna mig åt helt andra saker än jobb, jag ska sätta mig i bilen och åka på en ”Reunion”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.