Morgonstund

Nackdelen med att somna vid 22-tiden är att jag vaknar vid 02:30 och känner mig utsövd. *suck*

Eftersom jag nu har som mål (läs: fått order från chefen) att jobba ”bara” 40 timmar/vecka så har jag inte en uppsjö med jobb som ligger och väntar, så vad ska jag då sysselsätta mig med denna tid på dygnet? För somna om kan jag inte.

Det blir en del meningslöst surfande, bloggläsande och fb-scrollande. Egentligen helt ointressanta saker. Men som sagt, jag har inget jobb att sätta tänderna i.

Det känns verkligen jättekonstigt att inte jobba som jag har gjort tidigare, både skönt och frustrerande. En stor omställning är det. Det händer att jag sitter på jobbet och funderar på vad jag ska göra – egentligen. Plötsligt finns det en massa tid som inte är fylld. Jag har inte lärt mig ännu att hantera det nya tempot så ibland blir jag frustrerad över stiltjen. Men jag ska nog vänja mig. Till slut.

Jag hade en tanke om att jag skulle fylla min tid, och döda en del frustration, med hjälp av träning – men eftersom den här förbannade förkylningen vägrar lämna min kropp fungerar inte den idén optimalt. Men så fort jag känner mig tillräckligt frisk för att gå igång på allvar igen blir det nog bättre, då kan jag fokusera på träningen och nörda ner mig i detaljer igen.

Konstigt nog går jag som katten kring het gröt när det gäller kosten. Just nu skulle jag kunna djupdyka i den och ägna tid åt att försöka förstå vad det är som inte fungerar. Men det gör jag alltså inte…

Så vikten står i princip på samma siffror som den gjort de senaste 5 månaderna. *suckar igen*

Men som sagt, just nu upplever jag att jag har mycket tid över, att jag sen inte kan använda den till något vettigt får jag nog se som en övergångsfas. Jag hinner definitivt dricka mitt morgonkaffe i lugn och ro och jag har en sabla koll på alla vänners status på fb plötsligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.