Lägesrapport

Med tanke på hur länge sedan det var jag skrev ett inlägg skulle man kunna tro att jag har dött, men så är inte fallet. 

Men krasslig har jag varit, det ska jag inte sticka under stol med. Imorgon är sista dagen på en herrejösses-kur med bredspektumpenicillin. Fick ett litet sår under en tå och plötsligt var det snack om akuten och kirurger. Men i sista sekund fick medicinerna och den goda omvårdnaden infektionen att ge sig. Himla tur! Fast jag lär väl halta och hoppa (läs: släpa) mig fram ett tag till eftersom typ halva tån följde med när ett bandage togs bort. Mitt upp i detta elände fick jag till råga på allt en inflammation i en axel också! Det går bra nu….

Fysiskt är jag med andra ord ett vrak, tack och lov fungerar huvudet fortfarande, så jag jobbar som vanligt på som en galning. Firade 1 år på nya jobbet härom dagen. Snacka om att det här året har gått fort! 

Nu är det äntligen fredag igen och jag tänker alldeles strax stänga ner kontoret och åka hem för att äta tacos med familj och vänner. Ville egentligen bara kasta ut ett Hej! till de som fortfarande besöker bloggen och meddela att jag fortfarande lever.

 

Trevlig helg på dig!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.