Keto Calcylator-fippel i spöregn

I brist på annat har jag suttit vid köksbordet, lyssnat på ösregnet och fipplat med kalkylatorn. Noterade något jag haft på känn men kanske inte riktigt velat se. Om jag ändrar förutsättningarna i kalkylatorn när det gäller ”motion” blir utfallet påtagligt.

Kolla bilderna nedan och i synnerhet siffrorna längst till höger på första raden!

Om jag inte motionerar alls, som nu typ:
Om jag skulle motionera 1-3 timmar/vecka:
Om jag skulle motionera 3-5 timmar/vecka: 
Och slutligen, om jag skulle träna ”hårt” 6-7 ggr/vecka:  

Nu står det ”första månaden” överallt, men strunt i det. Det som tilltalar mig är vilken skillnad det skulle göra att börja träna.

Hm…kanske skulle använda det där årskortet som började gälla för två månader sedan.

Om jag skulle träna 1-3 tim/vecka (dvs 2 ggr/v) skulle jag rent teoretiskt kunna tappa 4,4 kg per månad, och 3-5 timmars träning/vecka (dvs 3 ggr/v) skulle kunna resultera i gigantiska 5,5 kilo! Det där sista alternativet med hård träning varje dag tar jag inte ens i beaktande eftersom det inte är rimligt. Fast 7,2 kilo…. *drömmer*

Näringsintaget med 15 g kolhydrater, 85 g protein och 100 g fett borde bli en barnlek att fixa.

Jag älskar verkligen att sitta och fippla med siffror på det här sättet, saker och ting blir så galet tydliga. Att sen omsätta teorier i praktiken är en helt annan historia, det älskar jag kanske inte lika mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.