Slajm!

Seriöst – hur många receptvarianter finns det egentligen på slime? Jag tror mina barn har testat ett 20-tal vid det här laget, alltifrån potatismjölsblandningar och hobbylim till linsvätska med raklödder och bakpulvervarianter. Blir en smula galen på detta experimenterande, samtidigt som jag gillar att de går bananas i köket och testar. Kände dock att måttet var rågat och att jag vill ha ett slime-fritt kök ett par dagar så vi åkte och köpte slime. Nu är det lugnt i köket, inga kluttar med bakpulver som fastnar i strumporna eller intorkat hobbylim på arbetsytorna.

Apropå testande….

På Mors Dag köpte jag en Mors Dagspresent till mig själv – ett kit med nya bilvårdsprylar från BVE & Mothers. Idag testade jag BVE:s interiörtvätt i makens bil. Betyg 4/5. Det blir oväntat rent och doftar väldigt gott, att det inte blev en 5:a beror på att man måste eftertorka. Kommer nog att bli en favorit!

Efter att ha ”tagit hand om” om makens bil gjorde jag en närmare besiktning av min egen bil och upptäckte till min fasa flera utslag av rost. På en 5 år gammal bil! Min längtan efter en ny bil ökande markant och jag har ägnat någon timme åt att surfa runt och leta, men naturligtvis finns inte exakt det jag vill ha. Men jag upptäckte i alla fall ett potentiellt köpobjekt som jag nu funderar på att åka och kolla på till veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.