Målgång – äntligen! 

Vilken dag! 

Få saker är så sköna som att korsa en mållinje. I synnerhet när man har hållit på med något i fem år!

Tack vare stenhård diciplin och Nurse Diesel-attityd från min sida lyckades jag tvinga kollegorna över den där mållinjen idag. Vi överskred  min planerade sluttid med 42 minuter, men det gör inget – vi gick i mål! ??

I ärlighetens namn var jag tveksam till om vi verkligen skulle lyckas när vi startade imorse. Mina kära kollegor blev totalt förvirrade när de såg högarna av material jag la upp på borden. Kunde lika gärna ha lagt upp delarna till en motor och bett dem montera ihop den!

Men efter en stund fattade de galoppen och vi betade av en sak i taget medan vi hinkade kaffe. Ett ordnat kaos: 

Det bästa av allt var den tacksamhet de uttryckte när vi var klara! Chefen sa ”-Det är fan bara du som kan få mig att sortera och kategorisera dokument en hel dag – och dessutom gilla det!” Det är ett väldigt gott betyg.

Inte nog med att alla dokument nu är genomgångna, vi har lagt en årscykel med verksamhetens alla olika möten (ca 8st/månad)  och återkommande innehåll! Det är guld värt! Plötsligt behöver vi inte skjuta från höften fem minuter innan ett möte utan har något att hålla oss till och utgå ifrån.

Ja, det har varit en fantastisk dag, kommer att somna gott ikväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.