Som vanligt igen

Det är med ett leende på läpparna jag konstaterade att jag idag vaknade kl. 03:23 – ordningen är återställd!

Har saknat mina tidiga morgnar.

Nu har jag lyckats jobba undan en hel del, svarat på mail och bokat lokaler samt gjort arbetsordrar för långt in på hösten. *nöjd*

Dessutom kommer jag att kunna vara på plats på jobbet tidigare än vanligt, vilket jag behöver eftersom ytterligare ett byggprojekt ska startas upp (och avslutas!) idag.

Hittills den här veckan har jag muttrat en del över jobbet, jag har inte alls hunnit det jag planerat eftersom jag dels (oväntat) hade 10-åringen med på jobbet hela tisdagen och dels var tvungen att åka tidigare igår eftersom jag skulle hämta bilen från verkstadsbesök. Till råga på allt har jag fått två extramöten på halsen samt en fotografering bokad. Sånt som äter min tid.

Men jag har en vecka kvar att jobba, det är då jag ska hinna ”allt annat” – hur nu det ska gå till?! Men det löser sig alltid. Håller bara tummarna att det inte trillar in alltför många tidsätande extrasaker.

Tiden har gått skrämmande fort, när jag tänker på att jag har semester om 9 dagar känns det en smula overkligt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.