Acklimatisering…

Funderar på hur jag ska ställa om till semesterläge. Eller så kanske jag inte ska ”ställa om” utan bara låta tiden gå? Det säger ju en del att jag ens tänker frågan på första semesterdagen!

Har ägnat morgonen åt att ta mina första stapplande steg i programmeringsspråket Python. Dessutom på engelska. Det gick bättre än väntat, var väldigt tveksam först till om jag skulle fixa engelskan, men det var faktiskt inga problem. Och när jag fick gå bananas och låta hela skallen fyllas av programmering så dök det upp en himla massa frågor, tror jag vet vem jag ska maila dem till. 😆  Jag vet VAD jag vill göra, men har inte den blekaste aning om HUR. *frustrerad*

Semesterplanen var att dra iväg onsdag eller torsdag denna vecka, men det kom en kalasinbjudan emellan.  Nu siktar vi på att (kanske) komma iväg i mitten av nästa vecka. Blir nog bra det också, då kan barnen gå sin simskola som de älskar även denna vecka, och jag kan teoretiskt börja röja bland alla våra saker och mina kläder. Med lite tur kommer vi att ha rena kläder med oss på semestern, för idag kommer leveransen med nya tvättmaskinen!

Jag fick för mig att jag på något sätt var tvungen att spara allt jag skrivit på min gamla blogg, men hur jag än letade så gick det inte att exportera innehållet. Så nu har jag kopierat allt och klistrat in i en pdf. Det blev över 6 000 sidor! Vet inte riktigt vad jag ska göra med det dokumentet, men nu finns det i alla fall. Har  svårt att smälta att fyra år har resulterat i så galet många sidor.

2 svar på ”Acklimatisering…”

    1. Haha, nu kommer jag att framstå som en idiot. Jag öppnade bloggen, markerade texten överst på sidan, höll in vänster musknapp för att markera nedåt och så drog jag muspekaren längst ner på sidan. Sen satt jag där i 20 minuter till sidan tog slut. Kopierade allt markerat och klistrade in det i ett dokument, och sen gjorde jag om det hela igen, och igen och igen. Tog en väldig tid. Men det gick inte att ”markera allt” och få med sig några textmängder att tala om, så detta var det enda sätt jag kom på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.