Midsommarafton

Efter att ha sovit i 11(!) timmar i sträck vaknade jag upp till denna regniga gråa midsommarafton.

Jag behövde verkligen sova! I normala fall sover jag som längst 6 timmar, oftast bara 5. Men efter den här veckan, med allt som hänt och tempot som varit, behövde jag nog bli mer eller mindre medvetslös för att återhämta mig. Det var bra att jag fick den möjligheten!

Nu har jag tre dagar på mig att ta igen mig innan cirkusen börjar igen. Fast jag ska erkänna att jag har smygjobbat lite nu på morgonen. Har raderat 150 användare i ett system. Det känns skönt, ungefär som att storstäda!

Ska peta i mig lite frukost tillsammans med barnen nu, sen är det dags att börja laga mat… *suck* …innan vi ska åka till goda vänner och ”fira” midsommar.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.