Semester?!

Den här sommaren kommer att gå till historien som den varmaste och j-vligaste någonsin.

Det går ju inte att göra någonting! Dygnet runt är det varmt, kvalmigt och vidrigt. På dagarna kan man inte röra sig och på nätterna kan man inte sova.

För första gången har vi beslutat att inte åka på någon semestertripp, det är helt enkelt för varmt. Jag fixar inte riktigt att existera när det konstant är över 30 grader….

Men, denna sommar kommer även att bli ihågkommen som sommaren då jag började träna. Jösses vad jag tränar! (I ett svalt gym ska tilläggas, tidigt på morgonen eller sent på kvällen.)

Ärligt talat vet jag inte vad som har flugit i mig, men jag tränar minst varannan dag och har så gjort  sedan 4 juli. Kör ett program enligt Stronglift 5×5 som passar mig alldeles perfekt nu när jag har kommit in i det.

Konditionen är fortfarande i botten (borde kanske sluta röka?), men utvecklingskurvan är fortsatt uppåt i alla fall. Och styrkan – den finns där! *överlycklig*

Märker att jag måste finslipa mycket av tekniken i rörelserna, den sitter faktiskt inte i ryggmärgen. Men det är skönt att komma på vad felet är när det inte går bra, en liten korrigering så är man på banan igen!

Viktmässigt händer det inte ett skvatt. Jag irriterar mig på det men orkar i ärlighetens namn inte lägga så mycket energi på det. Det får vara som det är, nu är fokus på att träna – och överleva den här varma sommaren!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.