Nu går det undan

Första arbetsveckan har bara rasslat förbi, och den blev 7 dagar.  Kommande vecka blir också 7 dagar….

Det är sjukt mycket på jobbet just nu. Så mycket att jag faktiskt knäar. Borde ha ett snack med min chef, men fegar ur känner jag.  Orkar inte ta den eventuella konflikten som skulle uppstå. Dumt kanske, men jag orkar inte.

Vad jag däremot har sett till att få tid till är träning, det var en dag när det inte fungerade och det gjorde att jag kom i obalans mentalt, men jag löste det genom att flytta runt lite i huvudet och kasta in en vilodag.

Maten har inte fungerat optimalt denna vecka, och min plan att ha koll på mina macros från och med i måndags gick upp i rök. Inser nu att det är mer rimligt att börja kolla på det i början av september.

Barnen började på sin nya skola i måndags, förvisso bara på fritids (skolstarten är idag), men än så länge är de nöjda. Måtte det hålla i sig!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.