Veckan som gått

Lördag morgon, tid för reflektion!

Det har över lag varit en bra vecka.

Barnen har gått sin första hela ”riktiga” skolvecka och gillar fortfarande skolan. Det lugnar mitt mammahjärta. Så skönt att landa i att jag (vi) fattade rätt beslut när det gäller skolbytet, om man nu kan göra det efter så kort tid. Sen att jag får köra 4 mil extra varje dag för att hämta dem – det är det värt om de mår bra!

Jag har förvånansvärt mycket energi, så pass mycket att jag orkar fixa ”ordentlig” mat varje dag, i alla fall till barnen.  Själv får jag också i mig bra mat, även om jag misstänker att proportionerna mellan fett/kh/protein är mer än en smula skeva.

På jobbet är det ett furiöst tempo, men jag fixar det också, antagligen på grund av energin jag har.

Och den där energin då? Ja, jag tror den kommer av träningen.  I veckan fick jag en ofrivillig vilodag eftersom jag var tvungen att fixa en sak på jobbet en morgon när jag egentligen skulle träna.  När eftermiddagen kom samma dag var jag nästan överladdad. Min kropp tycks ha vant sig vid att tömmas varannan dag och blir en smula speedad om den inte får det. Så dagen efter körde jag ett dubbelpass bara för att försäkra mig om att jag inte skulle börja klättra på väggarna.

Inte riktigt dagligen, men ofta, upptäcker jag att kroppen är under förändring. Nu menar jag inte den sjuka träningsvärken som jag har några gånger i veckan utan det dyker upp muskler jag inte visst fanns och kroppen känns väldigt mycket ”tightare”. Om vågen hade varit på väg nedåt också så hade livet varit perfekt, men man kan ju inte få allt…

 

Ett svar på ”Veckan som gått”

  1. Hej! Har glömt mitt lösenord, kan jag få ett nytt. Jag har följt din blogg och tycker den är intressant. Jag är överviktig och tycker om att följa andras och få inspiration
    Med vänlig hälsning
    Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.