Äntligen!

Tre veckor! Tre vidriga veckor utan träning. Det är vad den här förkylningen har ställt till med.

Under den gångna veckan har jag varit på jobbets gym fem gånger, bara för att blir av med frustration och överskottsenergi. Och för att testa hur läget egentligen är. Jag har inte tränat ”på riktigt” alltså.

Men idag så körde jag ett riktigt pass. Kände redan igår kväll att jag var laddad till tusen, så klockan 05:47 i morse åkte jag iväg till gymmet.

Fick till ett hejdundrande bra pass, även om jag stundtals hostade som en lungsjuk och snöt några liter snor ur näsan. Valde att köra igenom hela kroppen, så det tog nästan 1,5 timme + att jag cyklade 1,5 mil som uppvärmning.

Stressen över att ha tappar styrka under dessa tre veckor visade sig vara helt obefogad, styrkan finns där, och har kanske till och med ökat. Eller också var jag så taggad idag att jag tog i från tårna för att göra bra resultat.

Jag är i alla fall oerhört glad, nöjd och tillfreds med att vara igång igen. Imorgon blir det ett nytt pass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.