Det går riktigt bra nu

Kan inte låta bli att le väldigt brett just nu…

I söndags kväll kände jag mig full av energi för att ge mig in i fokuserandet på kosten, att äta köttfärsbiffar tills de sprutade ur öronen på mig.

Så jag började måndagsmorgonen med…två vanliga smörgåsar bestående av nötfri kesolimpa med ost och paprika på.  Ungefär när jag hade ätit upp dem kom jag på att jag skulle ha ätit något helt annat! Ja ja…

Vid lunchtid på måndagen kom jag i alla fall ihåg att äta köttfärsbiffar – alltid något.

När jag hade hämtat barnen och kom hem visade det sig att min mamma hade gjort varma svampmackor till oss, hon hade till och med bemödat sig med att göra smörgåsar till mig, med mitt ”bröd”. Så då blev det inga biffar.

Igår gick det också åt pipsvängen, min vana trogen åt jag mina sedvanliga mackor till frukost och på konferensen åt jag någon form av köttbit till lunch. Middagen bestod inte heller av mina köttfärsbiffar eftersom mamma hade varit i farten igen.

Så, av 6 möjliga måltider har jag lyckats äta enligt plan en gång.

Kan inte annat än skratta åt det, så himla typiskt. Är trots allt nöjd eftersom jag inte ätit några ”tokiga” saker. Men på’t igen idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.