Covid-19

Jag har bara väntat på det – ett bekräftat fall av covid-19 på jobbet.

Sent i förrgår kväll fick jag veta att 2 anställda har testats positivt. Ytterligare några i samma arbetslag har symptom och som grädde på moset har dessa två med bekräftad covid-19 i fredags träffat i runda slängar 80 personer. Ja, förutom att de naturligtvis har rört sig på hela bygget och träffat typ alla anställda. Dock inte mig vad jag kan minnas. 

Som sagt, jag har väntat på detta. I förebyggande syfte har jag jobbat hemma så mycket som jag har haft samvete till, vet väldigt väl om att mina närmaste kollegor villhöver mig på plats på jobbet. Jag har också väldigt medvetet hållit mig på mitt rum, inte knatat omkring på hela bygget, uppmanat till videokonferenser och tvättat händerna som en dåre. 

Efter detta besked valde jag att jobba hemma igår och så även idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.