Julafton – imorgon! 😳

Hela huset luktar pepparkakor. Barnen fick plötsligt för sig att det var en strÄlande idé att baka vid 21:30-tiden.

Ingen brÀnde sig eller gjorde sig illa och brandvarnaren gick bara igÄng tre gÄnger. MÄste vÀl betraktas som helt okej.

Den hĂ€r doften Ă€r nog sĂ„ nĂ€ra jul vi kommer, i kombination med det sprĂ€ngfyllda kylskĂ„pet. För nĂ„got mer ”juligt” tror jag inte att det blir. I alla fall inte om det Ă€r jag som förvĂ€ntas ordna det.

Jag brukar vara avigt instÀlld till julen i vanliga fall, i Är Àr jag det mer Àn nÄgonsin.

Rymde till jobbet idag, bara för att fĂ„ vara för mig sjĂ€lv i nĂ„gra timmar. Funderade faktiskt pĂ„ varför jag Ă€r sĂ„ anti-jul nĂ€r jag satt dĂ€r med min kopp med kaffe och slöglodde pĂ„ datorskĂ€rmen. Kom inte fram till nĂ„got hĂ€pnadsvĂ€ckande, utan tror det Ă€r en kombination av att jag vĂ€grar vara familjens projektledare (lĂ€s: den som fixar och styr upp allt) och mitt mentala tillstĂ„nd som nĂ€rmast kan beskrivas som ”under isen”.

Det blir jul imorgon, Àven om jag inte har köpt julklappar. Min nödlösning pÄ det blir att swisha pengar till barnen samtidigt som jag muttrar nÄgot om den dÄliga kombinationen av corona och butiker.

SjĂ€lv kanske jag fĂ„r nĂ„got som toppar förra Ă„rets julklapp – en begagnad bok! Nej, det Ă€r nog inte möjligt att fĂ„ nĂ„got sĂ€mre va?

Ja, vi fÄr se hur morgondagen blir. Hoppas den gÄr fort!

GOD JUL 🎄

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.