Tvärstopp

Vaknade tidigt i morse och kände att nu går det inte längre. 🤒 Har de senaste 2-3 dagarna suttit på jobbet och känt mig mer och mer sjuk. Igår funderade jag på allvar på att åka hem efter halva dagen, men jag höll mig kvar till halv fem.

Men i morse tog det tvärstopp. Kände mig riktigt sjuk, som att ha influensa utan att hosta eller snora. Febern visade sig ligga på 38,8°.

Tog febernedsättande och parkerade mig i soffan med datorn i knät. Där satt jag i nio timmar och fick till slut ihop ett dokument på dryga 30 sidor innehållandes 2024 års budget och verksamhetsplan. Något som i normala fall hade tagit mig två timmar. Hjärnan kändes full av sirap och allt gick oerhört långsamt – men det gick! 💪

Halva familjen har varit risigt, en av döttrarna har varit hemma från skolan i två veckor – så varför skulle jag komma undan?

Imorgon ska jag vila hela dagen och förhoppningsvis är jag på benen igen på söndag, för då har jag saker inbokade som jag ogärna vill missa. Men okej, är jag sjuk så är jag, då blir det till att ställa in.

En liten del av mig hoppas dock att jag är fortsatt sjuk på tisdag, då är det ett jobbmöte jag gärna slipper. 🙄

Nu ska jag krypa ner i dubbelsängen och njuta – helt själv! För maken är bortrest. 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.