Skapligt nöjd ändå

De där förbaskade blombilderna….

Suckade och stönade och ägnade nästan 3 timmar av arbetsdagens början åt att fixa klart blombilderna. Det var med en lättnadens suck jag mailade iväg de sista till sina rättmätiga mottagare.

Äntligen! Nu kan jag jobba på riktigt.

*pling* Hm, vad var det? *pling* *pling* Men vad i allra glödhetaste vad det plingar! *pling* Skapligt frustrerad över att inte få komma igång och jobba öppnar jag mailen. Inom loppet av 1(!) minut hade jag fått fyra tackmail. De var så fulla av adjektiv att jag nästan rodnade, eller det gjorde jag nog faktiskt. Jag blir lika förvånad varje gång över att folk blir så glada över att få bilder som jag har tagit. Ett enkelt ”Tack för bilderna” kan jag tycka är okej, men dessa översvallande ordmassor som strömmar emot mig några gånger per år är…..en egoboost. 

Jag insåg efter lite googlande att en av personerna, som vänligt nog hade frågat om det var okej att använda bilderna på Instagram, tydligen är en stor person inom sitt gebit (inte blommor dock). Hon har 12 000 följare på Instagram! Nyfiken som jag är kollade jag upp hennes inlägg på eftermiddagen och såg att hon dels hade nämnt mitt namn och dels att hon hade över 9 000 ”gilla-markeringar” på mina bilder. *rodnar klädsamt*

Det var kanske inte så jobbigt att fixa bilderna trots allt. *hehe*

Jag är en smula tjatig – jag vet det – men återigen har jag upplevt en dag som förvunnit. Plötsligt var klockan 17:52. Jag gillar inte det här med att tiden tycks försvinna. Till råga på allt insåg jag idag att det jag hade tänkt göra idag, som jag kunde börja med först efter lunch, kommer att ta väldigt mycket mer tid än jag räknat med. Inte bra. Inte bra alls!

Ibland borde hjärnan kopplas in innan munnen tillåts tala…

Jag beskrev just en kompis partner med orden ”Som avslagen Ramlösa.” när 10-åringen frågade vad jag hade för uppfattning om personen ifråga. Jösses en sån mamma jag är! *skäms lite fast jag tycker det är sant* Ibland – ganska ofta faktiskt – borde jag tänka efter innan jag öppnar brödhacken och vräker ur mig saker.

Förhindrar mig själv att göra flera klantiga uttalanden genom att hetsäta chokladbollar.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.