Flow!

Sista arbetsveckan – och jag håller hög fart! Det känns verkligen riktigt bra. Intressant att en deadline kan få mig att plötsligt spruta idèer (antecknar febrilt allt på lappar). Om jag ska vara helt ärlig så skulle jag vilja jobba en vecka till. Fast det vågar jag inte säga högt, risken att någon klappar till mig då är överhängande. Så jag kommer att få tvärnita och göra en sladd i gruset på söndag.

Gjorde årets sista blomfotografering idag. 


Nu måste jag på något mirakulöst vis redigera klart alla bilder imorgon – då 8-åringen ska vara med mig på jobbet eftersom maken ska på jobbintervju. Känns som en utmanande kombination…

På lördag ska vi ha den årliga sommarfesten med goda vänner hos oss. Om någon (t.ex. maken) har förberett genom att handla? Nej, självklart inte! Det förväntas jag göra… Jag som är på jobbet mellan 7-20 varje dag och som dessutom måste vara på jobbet mellan 7-12 på lördag. Är en smula upprörd över det bristande ansvarstagandet. ?

2 svar på ”Flow!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.