Veckoöversikt

Inatt fick jag till sömnen! Underbart att få sova ända till halv fem. ?

Har ägnat en stund åt att se över kommande vecka, både jobbmässigt och privat.

Det ser onekligen väldigt bra ut. Jobbets kalender innehåller bara två möten denna vecka, det innebär att jag faktiskt kommer att kunna jobba! Eftersom en av ”mina” administratörer är deltidssjukskriven så har jag just nu en större börda än vanligtvis, så obokad tid i kalendern är guld värt!

Privat så är det inte heller fullsmockat, men 8-åringen är ledig från skolan tors-fre, till och med fritids är stängt! Eventuellt tar jag med mig barnet till jobbet någon av dagarna, annars tar min kära mor hand om sysselsättningen.

Har börjat fundera på julklappar… Det känns jobbigt. Men om jag låter tanken ligga och skvalpa i huvudet så slipper jag åtminstone få överraskningspanik den 18 december. Det känns som att det är så mycket prestation kring julklappar. Det går inte att bara rita en teckning och ge bort. Det ska vara RÄTT, och oftast dyrt… Nåja, julafton lär det bli oavsett.

Inte har jag tagit mig tid denna helg till att bekanta mig med kameran. Den har legat i sitt fodral på kökssoffan ända sedan i fredags. Funderar på om den ska få ligga kvar där, för jag lär knappast få tid på jobbet idag till att klämma och känna på den. Har en plåtning inbokad på lördag, då lär jag använda gammelkameran.

Nu ska jag väcka barnen och sparka igång denna vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.