Skitväder

Jag borde inte gnälla, men jag gör det ändå. Jag avskyr detta väder!!!

Den här övergångsperioden mellan höst och vinter, när det ena dagen är +8 och regnar för att nästa vara -4 och snorhalt på vägarna, är bedrövlig. Det känns som att jag varje gång jag sätter mig i bilen befinner mig i ständig beredskap, alltid beredd på att glida ner i närmaste dike. Dessutom är det mörkt. Blä helt enkelt!

Och den här förkylningen – när tänker den släppa greppet? Jag har känt mig skapligt frisk fram tills i förrgår eftermiddag. När jag satt i bilen och var på väg för att hämta på fritids drabbades jag av en nysattack från helvetet. På en sträcka av en mil nös jag över 20 gånger! Och det var inte några små atschi utan rejäla AHHTJSCHOOOO. Ögonen rann, snoret rann och det kändes som att jag svepte in hela bilen med nysningsbaciller.  Ett väldigt abrupt sätt för förkylningen att komma tillbaka på kan man säga.

Nu till något mer positivt – min chef gick igår med på att sälja mina tjänster, min unika spetskompetens! Vi har ju fått en förfrågan om just detta, ett begränsat uppdrag som jag gärna vill göra – bara för att det är kul. Chefen ville dock försäkra sig om att uppdraget inte skulle göra mig sjuk, eller utbränd! Nja, tror knappast att 20 timmars jobb skulle kunna åstadkomma detta just nu. Hur som – jag känner mig oerhört glad över detta, nu ska jag bara komma överens med uppdragsgivaren också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.