Kolhydrater och parfym

Klantigt nog lyckades jag få i mig kolhydrater igår. Tog fel bytta i kylskåpet och tänkte inte på det förrän effekten kickade in. Effekten består av trötthet, eller ja, jag blir som drogad och kan inte hålla ögonen öppna. Lika läskigt varje gång. Tvärslocknade drogad vid 20-tiden.  Oerhört märkligt och ruskigt obehagligt att socker har den effekten, att det inte går att vara vaken!

Jag vaknade i alla fall i vanlig tid i morse, strax innan fyra. Så ”effekten” går tack och lov ur kroppen rätt snabbt.

Och här sitter jag nu vid datorn, denna ”Black Friday”-morgon, som turligt nog sammanfaller med lönedag! Hade hoppats på att kunna fynda en ny spis, men icke då. Istället har jag fyndat parfym och glasögon. Parfymen var nedsatt med 50% och nya progressiva brillor fick jag för strax över tusenlappen. Känner mig väldigt nöjd!

I shoppingivern dras tankarna självklart till julklappar. Men det är svårt att fynda när man inte ens vet vad man ska köpa. Har scrollat igenom ett antal sidor med erbjudanden, men det är inget som faller mig på läppen. Ska man vara krass så är det inget som varken mamma, barnen eller maken verkligen behöver. Eller ens önskar sig. Men, det kommer att bli jul i år igen. *suckar*

Idag måste jag fixa till mitt arbetsrum, dels har jag ett fotouppdrag imorgon och dels ska det monteras nya skenor och gardiner på måndag. Rörigt! Jag kan inte frigöra plats för gardinmontörerna förrän jag har plåtat… Men jag ska försöka flytta undan saker så att jag lätt (nåja) kan göra sista flyttandet på måndag morgon. Det kommer att krävas lite tankemöda för att få till det.

Jag hade kontakt med den där uppdragsgivaren igår som har köpt min spetskompetens, och vi kan väl säga så här: de där 20 timmarna kommer nog att ökas på, mycket.

Och så har vi dagens verkligt stora fråga – ska vi äta tacos idag?  😆

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.