1:a advent

Det är idag man ska tända ljus, det första adventsljuset. Öh… Jag vet inte ens var vi har adventsljusstakarna. Det får duga med de vanliga ljusen! 😀 Och i våra fönster får adventsljusstakarna fortsätta lysa med sin frånvaro.

Det är också idag vi ska försöka få till vårt julkort. Det betyder att hela familjen ska släpas iväg till min fotostudio och sen kämpa i några timmar för att få till EN bra bild. I ärlighetens namn är det ganska kul. Barnen har planerat hur det ska se ut, vem som ska göra vad på bilden. Vi får väl se om vi får till det.

Sent igår kväll satte jag mig för att göra ytterligare en certifiering i systemet jag jobbar i. Samma certifiering som gick mindre bra för två veckor sedan. Jag har läst på en del så jag kände mig redo. När jag öppnade frågorna (ca 90 st!) och skummade igenom dem såg jag att det inte var riktigt samma som tidigare, det fanns nya saker som jag faktiskt inte har koll på. Men jag körde på i furiöst tempo, tiden är inte på något sätt väl tilltagen. Körde fast på en fråga som jag efter lite bryderier bestämde mig för att lämna obesvarad. Kan man inte svara så är det ju bara att fortsätta med nästa istället för att fundera fram något halvhjärtat som bara slösar tid. När jag lämnade frågan låg tvivlet kvar i bakhuvudet – kommer jag att bli icke godkänd nu för att jag inte svarat? Med 30 sekunder tillgodo klickade jag till slut på ”klar”. Sen väntade jag spänt på provresultatet – och herregud, jag blev godkänd!!! Kan väl säga att jag hade en smula svårt att somna efter detta euforipåslag, det tog en stund att varva ner.

Nu är det duschning som gäller, måste ju vara fräsch på julkortet! 😆

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.