Årets sista lördagsmorgon

Här sitter jag och muttrar, dricker kaffe och försöker vara kreativ som få.

Idag ska vi ut och fara. Jag har ingen lust! Vi ska hälsa på (makens) släkt, ett besök vi har skjutit upp gång på gång. Vill verkligen inte följa med, men eftersom jag är skyldig till uppskjutandet så måste jag väl göra det. En hel dag kommer att gå åt skogen. En dag som jag hade kunnat använda till att laga all mat som vi ska bidra med på morgondagens nyårsfest. Det är inte ett dugg stressande att då sitta i en bil i sex timmar…. *ljuger friskt*

Ja, och morgondagen då – nyårsafton! Vi gör gemensam sak och ”firar” med goda vänner. Vi fick på vår lott att fixa för- och efterrätt. Frågan är bara VAD vi ska fixa. Och mer intressant är NÄR vi ska fixa det. Livets ständiga dilemman.

Vaknade i alla fall upp till ett nytt rekord denna morgon, jobbets fb-sida (som jag ansvarar för) har nått nya höjder. Vi har länge haft flest ”gillare” bland verksamheter som vår (totalt över 100 st i Sverige). Dock har de som haft 2:a-platsen varit hack i häl en längre tid. Jag gillar ju att vinna så under hösten la jag upp en strategi, som visade sig vara helt rätt. Nu har vi mer än dubbelt så många ”gillare” som 2:an. Vi är inte bara störst, vi är bäst! *skryter* Det känns väldigt bra, trots att mina kollegor inte begriper sig på sociala medier och dess kraft.

Efter att ha njutit en stund av segerns sötma gav jag mig i kast med årets Nyårsbrev som imorgon ska skickas ut till sisådär en 7000 personer. Känner mig totalt oinspirerad… Visst, det har hänt jättemycket i vår verksamhet detta år och många spännande saker kommer att hända nästa år – men hur får man ihop det till en intressant text? Kanske hjälper med mer kaffe?!  😀

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.