Årets sista dag!

Ja då var den här då – sista dagen på 2017.

En dag som jag började genom att göra ett gäng lchf-kladdkakor till kvällens begivenhet. Märklig upplevelse att hela huset luktar choklad kl. 5 på morgonen. Nu håller jag tummarna för att de hinner svalna på några timmar så att jag kan hälla på hallonpannacottan, så att den hinner stelna!  ?

Funderar på om jag faktiskt ska ha klänning på mig ikväll. Problemet med det är att jag då måste eftersöka strumpbyxor. Jag VET att jag har en hel plastpåse full med strumpbyxor, frågan är bara var. Det dåliga samvetet över ”kläd-röran” kommer farande. Jag tänkte innan jul att under mellandagarna måste jag verkligen ta itu med den där röran. Men det har jag inte gjort. Skyller på tidsbrist. En del saker som jag inte gör, fast jag borde, skapar frustration vilket leder till grinighet.  Så från den positiva tanken på klänning känner jag mig nu grinig.

Ja, humöret svänger hit och dit, finns mycket jag skulle behöva processa tankemässigt. Men det får vänta till nästa år.

Nu tänker jag krypa ner i lopplådan en stund och vila, gårdagens 6 timmars bilkörning i snöstorm börjar ta ut sin rätt och jag vill vara utvilad ikväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.