Årets första dag

Årets första tvätt snurrar i maskinen, och jag fick ett litet ryck att börja röja i tvättstugan! Men det är ingen fara, det gick över fort.

Jaha, då är det nytt år. Konstigt nog känns det. Är laddad, utan att veta varför egentligen, men det känns nytt och bra. Istället för att tyngas ner av dåligt samvete så känner jag mig redo att ta itu med både det ena och det andra – hur nu det gick till?!

Hade en trevlig nyårskväll/-natt hos goda vänner. Visst, det var lite avslaget, känslan av ”vardagskväll” fanns där, men oj så skönt det var. Ingen hade klätt upp sig till tänderna, ingen förväntade sig värsta partyt, ingen blev stupfull – det var helt enkelt bara trevlig.

Och jag såg inte ut som ett fläskberg på årets nyårsbild! En skitsak, men det gjorde mig glad. 

Ja, nu väntar ett nytt år, undra just hur det kommer att te sig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.