Fortsatt framåt

Man skulle kunna tro att nu när det äntligen är lördag så sjunker tempot en smula, men icke! Detta är en av årets mest aktiva helger.

En helg som mest handlar om att förvalta arvet efter pappa, ett arv bestående av en förening som just denna helg har sin egen högtid. Det är tusen och en saker att fixa och dona med.

Det första åren efter pappas död var detta arv enormt viktigt för både mig och mamma. Att göra allt vi kunde för att bibehålla det pappa byggt upp. Men nu har pappa varit död i 9 år och känslan är inte densamma. Både mamma och jag suckar och stönar, undrar ibland varför vi håller på med detta. Trots att vi ifrågasätter så fortsätter vi. Undra just hur länge?

Så ingen rast ingen ro denna helg alltså, det är bara att fortsätta framåt i samma tempo som tidigare i veckan, och lägga i högsta växeln på söndag. Med andra ord, på måndag är man (jag) totalt slut.

Kan inte påstå att jag har vilat mig i form under den gångna veckan.

Onsdag och torsdag var fulla med möten, några gick riktigt bra och ett gick väldigt mycket mindre bra pga av Puckots plötsliga uppdykande. *tung suck*

Fredagen gick åt till att ”städa”, dvs svara på mail, bläddra igenom högarna på skrivbordet, följa upp saker genom samtal och förbereda nästa vecka. Och stirra in i skärmen…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.