Gnäll

Vaknade strax innan fyra i  morse och kunde inte somna om, trots flertalet försök. Till slut gav jag upp och traskade ner och fixade kaffe.

När jag hämtade morgonrocken passerade jag vågen, klev upp på den och konstaterade förfärat att jag gått upp två kilo sedan igår?!  😮

Ibland känns det här med vikten fullständigt hopplöst…

Jag gör vad jag kan för att inte tänka FÖR mycket på den och hamna i ett svart hål. När jag har energi så fokuserar jag istället på maten, att äta så bra som möjligt utifrån all kunskap jag genom åren har tagit till mig.

Men just idag hamnade jag i det där svarta hålet. Varför i helvete går jag inte ner i vikt? För fem år sedan, när jag började med lchf och kilona fullkomligen rann av mig såg jag framför mig att jag skulle vara ”normalviktig” när jag fyllde 50 år. Nu är det tre år kvar tills dess och den här resan känns hopplös. Jag önskar så innerligt att det fanns ett enkelt knep. Det behöver inte gå fort, men det måste gå åt rätt håll.

Nej, nu måste jag kravla mig upp ur det svarta hålet, ta på mig fejkleendet och vara übertrevlig hela dagen. Wish me luck.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.