Veckans 👍 och 👎

Fredag igen! Och äntligen en lugn fredag. I princip ensam på jobbet då flera är sjuka och lediga. Den enda kollegan som är inne är en sån där störningsfri typ, kommer med andra ord inte travandes var 5:te minut och babblar en massa. Så jag har fått massor gjort!

Veckan har varit tuff, många stora saker som ska avslutas och sena kvällsmöten tre dagar i rad! Jobbar på som en galning med andra ord. Därför känns det nästan lite chockartat att få avsluta veckan i (nästan) ensamhet och i ett tempo som inte är värt namnet.

Veckans 👎

Måste vara viktuppgången. 😬 Den är svår att ta in. 😞

Veckans 👍

Lönen! 💰Min första hela månad med chefslön. Märkligt känsla att få ut, efter skatt, mer pengar än jag hade i lön innan skatt i augusti.

Nu är det snart helg – njut ni som kan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.