Veckans 👍 och 👎

Fredag igen! Och Àntligen en lugn fredag. I princip ensam pÄ jobbet dÄ flera Àr sjuka och lediga. Den enda kollegan som Àr inne Àr en sÄn dÀr störningsfri typ, kommer med andra ord inte travandes var 5:te minut och babblar en massa. SÄ jag har fÄtt massor gjort!

Veckan har varit tuff, mÄnga stora saker som ska avslutas och sena kvÀllsmöten tre dagar i rad! Jobbar pÄ som en galning med andra ord. DÀrför kÀnns det nÀstan lite chockartat att fÄ avsluta veckan i (nÀstan) ensamhet och i ett tempo som inte Àr vÀrt namnet.

Veckans 👎

MĂ„ste vara viktuppgĂ„ngen. 😬 Den Ă€r svĂ„r att ta in. 😞

Veckans 👍

Lönen! 💰Min första hela mĂ„nad med chefslön. MĂ€rkligt kĂ€nsla att fĂ„ ut, efter skatt, mer pengar Ă€n jag hade i lön innan skatt i augusti.

Nu Ă€r det snart helg – njut ni som kan!

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.