Snart fem år!

Jag bytte telefon i julas, och sedan dess har jag ägnat mig åt att logga in i appar och installera om saker. Glömmer liksom bort att det är så mycket man ska fixa med när man byter.  Extra jobbigt blir det när man är en slarvmaja som jag och inte alltid (läs: väldigt sällan) sparar inloggningsuppgifter på ett ”säkert ställe”. Men det har ändock gått skapligt tycker jag.

En sak som jag inte har fixat är bluetooth-uppkopplingen till vågen. Nu har det inte känts superviktigt eftersom jag har sett att de där 2 kilona jag gick upp runt jul har hållit sig kvar. Men i början på veckan började vikten röra sig nedåt, och då blev det genast aktuellt att få till kontakten mellan vågen och telefonen.

Så i morse började jag fippla med det. Tyvärr går det inte så bra, men jag har inte gett upp ännu!

Vad som slog mig när jag höll på var att den 7 mars har det gått 5 år sedan jag började med lchf. FEM ÅR!

Kritisk som jag är kan jag inte låta bli att tänka att på fem år borde jag ha åstadkommit väldigt mycket mer i viktminskning än vad jag har gjort. Samtidigt så tänker jag att jag väger i alla fall inte så sjukt mycket som jag gjorde då.

Det ska bli väldigt intressant att se vad vågen står på den 7 mars.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.